Glossybox Februari 2014

 
 
Ska börja med att skriva att jag är oerhört nöjd med månadens Glossybox! Älskar i princip alla produkter som var med.
 
GARNIER SKIN NATURALS - Nordic Moisture Match, Normal Skin Orginalprodukt 75kr/ 50ml
"Fuktkräm anpassad för normal hud som tillför fukt i 24 timmar. Blå lotusextrakt - som är känt för sina mjukgörande egenskaper - balanserar din hud för en mjuk och fräsch känsla hela dagen."

Jag har faktiskt inte hunnit testa denna ännu, men det kommer. Doftar helt okej, var ju tvungen att kolla det i alla fall.
 
FÄRG - Lip Gloss Orginalprodukt 99kr/ st
"Oemotståndligt godisdoftande läppglans för den där rätta glansiga effekten på läpparna. Du kan blanda FÄRGs ´lip gloss´ med deras skuggor och därigenom skapa egna färger och toner.
 
Jag kan beskriva denna läppglans med ett ord, perfekt. Jag älskar färgen och tycker läppglanset gör det den ska göra - jag får en jättebra färg på läpparna. Sen om jag tycker att den doftar godis, nej det tycker jag definitivt inte att den gör. Den luktar som helt vanliga läppglanser brukar göra.
 
ANATOMICALS - Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches Orginalprodukt 75kr/ st
"Återfuktande ´plåster´ som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster, minskar svullnad och mörka ringar. Applicera på rengjord hy och ta bort efter 30 minuter."

Det första reaktionen jag gav när jag öppnade förpackningen var, okej och hur används denna? Efter många försök fick jag tillslut dom att sitta på plats, vilket var väldigt skönt. Gillar att kom återfuktar, ger en härlig känsla efteråt men dom är som sagt svåra att få på plats.
 
HOT MAKE-UP - Nail Polish, ´Passion´ Orginalprodukt 49kr/ st
"Nagellacket från trendriktiga Hot Make-up, färgen ´Passion´ är speciellt utvald för februaris kärlekstema. Innehåller INTE toulen, formalehyd eller parabener.
 
Hmm... färgen verkar gå mer åt det orange hållet faktiskt. Har inte prövat den än, men ska troligtvis göra det imorgon.
 
NOUGAT LONDON - Sparkling Body Shimmer Orginalprodukt 249kr/ 250ml
"Ge lyster till din hud med denna återfuktande gele för kroppen, som är berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddsolja."

Som det ser ut just nu, så kommer jag vänta med att använda denna och istället köra på användningnen till sommaren med solbruna ben. Snyggt!
 
LÄKEROL - Raspberry Lemongrass Orginalprodukt cirka 10kr/ st
"Kärlek vid första ögonkastet - förförisktfruktig smak av somriga hallon och citrongräs paketerat i en charmerande rosa förpackning. En oemotstånnlig nyhet som spås bli en riktig favorit i vår!"

Love this! Smaken är verkligen jätte jätte jätte goooood!! Köp den gott folk, ni lär inte ångra er!