Årsreumé - 2021

Här är mitt 2021. Året har varit fyllt av lite allt möjligt och jag tänkte dela med mig av det.  
 
Januari
Jag minns årets första månad som väldigt stressig. 
 
 
Februari
I februari hade jag nog brist på vad jag skulle blogga om då jag fyllde i minst två blogglistor. Rolig tillvaro jag måste haft. 
 
Mars
Jag minns så tydligt än idag att jag fick ta en paus från bloggen. Jag reste och träffade en vän med. 
 
April
Denna månad skaffade jag min nuvarande kamera och tog upp mitt bloggande igen. Våren var dessutom på ingång och vad mer kunde man önska sig? Det var så mycket positivt att det inte fanns utrymme för något annat. 
 
 
Maj
I maj besökte jag och min familj min bror som då bodde i Malmö. Han har dessvärre flyttat tillbaka till Malta. Vi hade det hur trevligt som helst där, måste säga det att jag älskar att resa.
 
Juni
Juni började bättre än förväntat då vädret visade sig vara i toppklass. Jag släppte allt och satte mig på cykeln och cyklade ner till vattnet och la mig där och sola. Nästan varje dag. Haha. Älska livet typ. 
 
Juli
Det bästa denna månaden måste varit när jag och mamma campade mitt ute i skogen. Det var så roligt. Jag låg och väntade på henne hur länge som helst för att hon skulle komma senare då hon kom in med tåget. Jag låg och spelade hög musik och sjöng och mådde bra och hörde plötsligt hur mamma lät och ropade på mig.  
 
Augusti
Jag passade på att vara ute så mycket som möjligt innan höstens kalla vindar kom så jag la mig på en filt och målade i gräset. Så mysigt. 
 
September
Jag och mamma besökte Nordstan i Göteborg över dagen i september och vi hade det bra.
 
 
Oktober 
I oktober så firade jag och Håkan halloween och åt tacos. 
 
 
November 
I november släpptes låten som jag medverkar i. Och det är alltid en speciell känsla.
 
 
December
I december så har jag haft det hur bra som helst. 
 
 
/Maria